To je to što me zanima!

Muškarac (67) divljao po Visu: Metalnom šipkom razbio auto policiji. Oduzeli su mu i nož

Nakon što je nastavio i dalje pružati aktivan otpor nad njim su uporabljena sredstava prisile i to tjelesna snaga i sredstva za vezivanje, te je priveden u službene prostorije policije, javljaju iz PU splitsko-dalmatinske
Vidi originalni članak

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 67-godišnjakom provedenim zbog sumnje da je ostvario obilježja kaznenih djela Prisila prema službenoj osobi i Oštećenje tuđe stari, kao i prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana, javlja Policijska uprava splitsko-dalmatinska. 

IZLETIO AUTOBUSOM U JARAK VIDEO Ukrao bus pa ga pijan slupao. Vozača predali u pritvor

Kako navode, dana 2. veljače u jutarnjim satima policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi o narušavanju javnog reda i mira u Visu izašli na mjesto događaja, a po njihovom dolasku službenim vozilom 67-godišnjak je metalnom šipkom krenuo put vozila, te je udario i oštetio službeno policijsko vozilo.

IZVUKAO SE BEZ OZLJEDA VIDEO Policija o nesreći u Novom Zagrebu: Autom izletio s ceste i prevrnuo se na krov

- Nakon što je nastavio i dalje pružati aktivan otpor nad njim su uporabljena sredstava prisile i to tjelesna snaga i sredstva za vezivanje, te je priveden u službene prostorije policije. Prilikom pregleda kod njega je pronađen i oduzet jedan nož. Nadalje, obavljenim očevidom na službenom vozilu utvrđena su oštećenja lima i stakla - javlja policija.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju, 67-godišnjak je kaznenu prijavu predan policijskom pritvorskom nadzorniku, a također će se protiv njega podnijeti optužni prijedlog nadležnom Općinskom prekršajnom sudu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • SexyKisska 06.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju - - -> NU21.FUN

Komentiraj...
Vidi sve komentare