To je to što me zanima!

Muškarac (74) čistio i spaljivao smeće pa ga pronašli mrtvog

Riječ je o 74-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji je čistio drvne sortimente i spaljivao smeće uslijed čega je došlo do zapaljenja niskog raslinja i okolne trave
Vidi originalni članak

U subotu prilikom gašenja požara na području Fužina pronađeno je tijelo mrtvog muškarca, javlja policija.

Prema utvrđenom, riječ je o 74-godišnjem hrvatskom državljaninu, koji je prema saznanjima čistio drvne sortimente i spaljivao smeće uslijed čega je došlo do zapaljenja niskog raslinja i okolne trave.

Požar su ugasili pripadnici DVD Vrata, Lič i Fužine. Tijelo preminulog je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci radi utvrđivanja točnog uzroka smrti.

Zabilježeno je još nekoliko požara na otvorenom području, od kojih zbog nastale štete izdvajamo požar na crikveničkom području. Do požara je došlo oko 14,30 sati uslijed paljenja niskog raslinja i suhog granja na zemljištu pokraj vikend kuće. U jednom trenutku vatra se počela nekontrolirano širiti u smjeru drvarnice u blizini vikend kuće te je zahvatila drva za ogrjev. Požar su ugasili vatrogasci DVD Novi Vinodolski. U požaru je su izgorjela drva za ogrjev i dio drvarnice, a materijalna šteta cijeni se na oko 3.000,00 kuna.

Policija još jednom upozorava građane na oprez prilikom čišćenja okućnica i spaljivanja korova. 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • ajetodoo 27.03.2022.

    Da je plaćao odvoz smeća, sad bi bio živ.

  • ajetodoo 27.03.2022.

    Neki ljudi doslovno svršavaju kad nešto pale, makar od toga nikakve koristi.

  • 27.03.2022.

    Gluposti,nažalost

Komentiraj...
Vidi sve komentare