To je to što me zanima!

Muškarac (88) autom sletio s ceste, teško je ozlijeđen: 'Nije ni smio voziti, pod zabranom je!'

Vozač je upravljao osobnim automobilom pod zabranom. Prethodno mu je izrečena zaštitna mjera oduzimanja vozačke dozvole dok ne dostavi odgovarajuće liječničko uvjerenje, poručili su iz policije
Vidi originalni članak

Iako je na snazi bila prethodno izrečena mu zabrana upravljanja motornim vozilom 88-godišnjak iz Slavonskog Broda je u subotu ipak sjeo za upravljač osobnog automobila "Clio" slavonskobrodskih registarskih oznaka, ali je u Ulici Stjepana Radića zbog neprilagođene brzine u zavoju u lijevo izgubio nadzor nad vozilom i sletio sa ceste, zadobivši pritom teške tjelesne ozljede.

Neslužbeno doznajemo kako je zadobio tešku ozljedu prsnog koša i zadržan je na liječenju u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu.

- Vozač je upravljao osobnim automobilom pod zabranom. Prethodno mu je izrečena zaštitna mjera oduzimanja vozačke dozvole dok ne dostavi odgovarajuće liječničko uvjerenje. Protiv 88-godišnjaka slijede prekršajne prijave Općinskom sudu u Slavonskom Brodu-priopćila je Kata Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Maddog 15.06.2020.

    CIOS radi

  • 15.06.2020.

    čudo da niste napisali da je od korone umro

  • lakej999 15.06.2020.

    baš čudno,a taman postao punoljetan...na svu sreću nije nitko nedužan nastradao...a možda nije ni neka velika šteta na autu..

Komentiraj...
Vidi sve komentare