To je to što me zanima!

Muškarac danima umirao od gladi u stanu u Srbiji

Dragišu Đorđevića (56) iz Kragujevca policajci su našli polugolog i sklupčanog na podu. Kada su počeli s očevidom, trznuo ga je blic fotoaparata
Vidi originalni članak

Susjedi su zvali policiju sumnjajući kako je Dragiša Đorđević (56) preminuo u svome stanu u Kragujevcu u Srbiji. Ležao je na podu, sklupčan, polugol i izgladnjeo sa samo 30-ak kilograma. Policija je pozvala mrtvozornika. No kada je sijevnuo blic s fotoaparata, muškarac je podigao glavu.
- Provalili smo vrata, ležao je kao mrtav. Onda je odjednom podigao glavu i pitao: 'Tko je upalio svjetlo' - prepričao je Blicu situaciju policajac koji se spremao u stanu započeti očevid. Odmah su Đorđevića prevezli u bolnicu, gdje kažu kako mu je stanje jako loše. Navodno više od dva tjedna ništa nije jeo. Susjedi ga danima nisu vidjeli, a iz njegova stana dopirao je smrad. Od slabosti se u konačnici onesvjestio. Nitko za njega nije pitao jer nikoga ni nema.
- Nisam mogao ustati da odem kupiti hranu - prošaptao je Đorđević dan kasnije u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • cedo 05.12.2008.

    iscrtan je momak nema sta :-))) zavidim mu na liniji...pardon krivulji :-)) ima dobre plocice :)))

  • klek1 05.12.2008.

    E tako je i našim suborcima bilo u Srbijanskim logorima.Svejedno ljudsko je biće pa čovjeka treba žaliti.Sve opet kreće od vrha kao i kod nas.

  • šamar 05.12.2008.

    ajme meni...nedaj boze nikom ovako

Komentiraj...
Vidi sve komentare