To je to što me zanima!

Muškarac iz Podravine mogao bi u zatvor jer je prijetio ocu, rekao da će ga ispeći na ražnju

Otac ga je prijavio, a optužnica je potvrđena lani u listopadu. Osim prijetnji tereti ga se je počinio dva kaznena djela protiv osobne slobode, zbog čega tužitelji traže 10 mjeseci zatvora, uz rok kušnje od dvije godine
Vidi originalni članak

Muškarac (51) iz Podravine prijetio je ocu da će ga ubiti i ispeći na roštilju. Ocu je prijetio u travnju i svibnju prošle godine, a zbog njih mu je izdana zabrana prilaska te ocu već godinu i pol ne smije prići na razdaljinu bližu od 30 metara ili uspostavljati, odnosno održavati izravne i neizravne veze s njim, piše Podravski.hr.

Otac ga je prijavio, a optužnica je potvrđena lani u listopadu. Osim prijetnji tereti ga se je počinio dva kaznena djela protiv osobne slobode, zbog čega tužitelji traže 10 mjeseci zatvora, uz rok kušnje od dvije godine.

Mjere su mu produljene ovih dana kako bi se spriječilo kazneno djelo kojim se prijetio, a kako stvari stoje, tako će i ostati sve do okončanja kaznenog postupka, koji je još u tijeku.

Odnos muškarca s ocem je i inače bio zamršen, a sve je kulminiralo lani u travnju, kada je ocu usred jedne svađe poručio da će ga ubiti i ispeći na roštilju. Ubojstvom se prijetio i nepunih mjesec dana kasnije, a muškarac se branio da je sve izrečeno u kontekstu.

– U travnju mi je otac govorio da će mi plesati na grobu, nakon čega sam mu rekao nešto u stilu da ću ga ispeći na ražnju. To sam sve rekao u kontekstu. U događaju od 1. svibnja ocu ništa nisam prijetio, već smo se posvađali jer mi je prigovarao da je auto kojeg je on prethodno oprao blatan pa sam ga morao maknuti i ponovno prati – rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Splitski cvit 31.10.2023.

    Još nisam čula odnosno pročitala morbidniju projetnju.

  • cik pogodi 31.10.2023.

    a mozda se samo vodi dobrim starim antifasisticnim primjereom "slobo daj salate" ;-)

  • global 30.10.2023.

    Gdje bi bio da je tu prijetnju uputio anemičnom?

Komentiraj...
Vidi sve komentare