To je to što me zanima!

Srbin pokušao prošvercati 200 tisuća tableta protiv nesanice u Hrvatsku, uhićen na Batini

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 34-godišnjak je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a bit će kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu
Vidi originalni članak

Državljanin Srbije (34) pokušao je u četvrtak kasno navečer u Hrvatsku prošvercati 200.000 komada tableta Belbien, koje sadrže djelatnu tvar Zolpidem koja se nalazi na popisu droga. Srbin je uhvaćen na graničnom prijelazu Batina, a carinici su tablete pronašli u njegovom vozilu u dvije kartonske kutije.

Belbien se inače ne može kupiti bez recepta i riječ je o lijeku koji se koristi za liječenje nesanice.

"Jučer, 27. siječnja, u kasnim noćnim satima, kao ulazni putnik u Republiku Hrvatsku na Stalni granični prijelaz za međunarodni promet putnika i roba u cestovnom prometu Batina u teretnom automobilu srpskih registarskih oznaka doputovao je 34-godišnji državljanin Srbije.

KOKAINSKA RUTA Kako je Luka Ploče postala top destinacija kolumbijskih kartela

U suradnji sa djelatnicima carine policijski službenici obavili su graničnu kontrolu kojom prilikom su u kabini teretnog automobila pronašli skrivene i neprijavljene dvije kartonske kutije u kojima se nalazilo ukupno 200000 komada tableta „Belbien“ koje sadrže djelatnu tvar „Zolpidem“ koja se nalazi na popisu droga.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama te je predan pritvorskom nadzorniku.

Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu", objavila je PU osječko baranjska.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • djomba64 28.01.2022.

    aaaaa, a šta ako su htjeli da mi mirno spavamo, kao nekad ....

  • djomba64 28.01.2022.

    krenuo sa 200 hiljada, ovi mu uzeli 200 tisuća. a gdje je ostatak, molit ću lijepo ...

  • Tko laže taj i krade 28.01.2022.

    U srbiji narod radi za 200 " Evra " ! Treba to nekako nadopunit ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare