To je to što me zanima!

Muškarac je pred stan bacio ručnu bombu, policija ga traži

Stanari kažu da policija zna za probleme koje je gospođa s 1. kata imala s bivšim partnerom. Policija svoja saznanja ne žele podijeliti s javnošću da ne ugrozi istragu
Vidi originalni članak

Splitska policija traga za muškarcem koji je u nedjelju oko 18.40 sati bacio ručnu bombu na prvom katu zgrade u kvartu Brda. Stanari zgrade u Triljskoj ulici poskočili su u šoku kada je na stubištu odjeknula zaglušujuća eksplozija. 

- Odmah sam znao da nije u pitanju petarda. Eksplozija je bila zastrašujuća, sve se zatreslo - kaže susjed. 

Mada je policija izvijestila da je bomba bačena na stubište, vidljivo je da je meta bio stan na prvom katu. Bomba je eksplodirala u dnu vrata znatno ih oštetivši. Uništena su i stakla na stubištu, a susjedova vrata i zidovi hodnika su također izrešetani gelerima. Nastalu štetu su procijenili na petnaest tisuća kuna. Susjedi su ogorčeni, jer u zgradi ima dosta male djece. 

- Ne znam kako bih reagirao da sam ga zatekao na hodniku. Taj čovjek je ugrozio sigurnost svih ljudi u zgradi - priča drugi susjed. Stanari kažu da policija zna za probleme koje je gospođa s prvog kata imala s bivšim partnerom. Policija međutim kaže da posljednja tri mjeseca nisu intervenirali na adresi bombaškog napada. Niti su zaprimili prijavu bilo kakvih prijetnji. Svoja saznanja ne žele podijeliti s javnošću kako ne bi ugrozili istragu. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • anita blažević 18.12.2013.

    čovjeku se je pomutila pamet.

  • Teemo 18.12.2013.

    To je naša pravda i policija , jbt ja jednom imao naugodan susret sa nekim blago rečeno kretenima , koji mi prijetili i trazli me po kucama da me " prebiju " naravno ne zelim mazat ruke govnima pa sam lijepo pozvao nasu Policiju , ehh da objasnio cijelu situaciju , ostavio podatke i rekli mi sljedece : "Gospodine mi tu ne mozemo nista , ne izlazimo i ne saljemo patrole sve dok ti doticne do dođu k vama doma ( valjda da im otvorim vrata , i pozovem na caj , pa da me isprebijaju ko majmuna ) tako dugo ne mozemo nista poduzeti , hvala lijepa laku noc ! Pa jbt i ovim pacijentima u svim PP i tim svim sranjima , ima ih ko govna tamo di ih ne treba, tocno treba netko poginuti da bi se doslo " van " ili preispitalo nekog tko radi takve prekrsaje , pa bomba nije palica ili neko verbalno okrsavanje , to je naprava za ubijanje , i sa takvima odmah po kratkom postupku , pa da vidis koji bi mir bio u zemlji !

  • zdrawe 16.12.2013.

    a ja mislio zena bacila,,)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare