To je to što me zanima!

Ubio bivšu curu (17) i njenog dečka (18) pa si pucao u glavu

Muškarac (30) je s više hitaca ubio bivšu curu (17) i njenog dečka (18) zbog ljubomore. Pucao je i sebi u glavu te je s teškim ozljedama prevezen u bolnicu
Vidi originalni članak

Dubravko D. (30) ubio je bivšu djevojku (17) i njezina dečka (18) u zagrebačkom Markuševcu u četvrtak u 12.40 sati. Navodno se nije mogao pomiriti s prekidom veze ni s time da njegova bivša djevojka ljubi njegova najboljeg prijatelja.

Razočaran i pomahnitao došao je do kuće Josipa Š. u Dotrščinskoj ulici. Nakon kratke preprike ubio ga je s četiri hica. Prestravljenu Teu P. zatim je zgrabio i odvukao u obližnji šumarak. Djevojka ga je preklinjala za život, no nije ga uspjela urazumjeti. I u nju je ispalio nekoliko hitaca. Ne zna se je li tek tad shvatio što je učinio ili je i to bio dio njegova sumanutog plana pa je i sebi u glavu ispalio hitac. U teškom stanju prevezli su ga u KB Dubravu, gdje se liječnici bore za njegov život.

Kako neslužbeno doznajemo, ubojica je bio ljubomoran na Teu i novog dečka. Tea i Josip žive u istom naselju. Ona je išla u frizersku školu, a on u prometnu. Josip ima stariju sestru i mlađeg brata, no ne zna se je li itko od Josipove obitelji bio kod kuće u vrijeme ubojstava.

Susjedi svjedoče da su Tea i Josip bili krasni mladi ljudi, uvijek bi pristojno pozdravljali i ni s kim nisu bili u sukobu. Susjedi su znali da je bila u vezi s Dubravkom, no kažu da su prekinuli i od tad je s Josipom.

- Znala sam ubojicu. Uvijek je djelovao smireno. Nikad mi ne bi palo na pamet da bi mogao učiniti nešto tako strašno - ispričala je Teina prijateljica, koja je još bila u šoku. Jedan od susjeda kazao nam je da su često znali vidjeti ubojicu kako kombijem prolazi ispred Josipove kuće.

- Tad mi to ništa nije značilo, ali kad sam čuo za ubojstvo, odmah sam se toga sjetio. Sigurno je bio ljubomoran - rekao je i dodao da je malo prije 13 sati čuo prvo četiri hica, a zatim još jedan. Dubravko studira i rodom je iz Like. Neslužbeno doznajemo da nije kažnjavan i da Tea nikad nije prijavila da joj netko prijeti.

Idi na 24sata

Komentari 278

  • niri 28.05.2011.

    Vrlo čudno da je osobi od 30 godina,naj bolji prijatelj 18-godišnjak,a i da ima vezu s curom od 17 godina.Da li je pedofil ili mu je emocionalni kvocijent u samom dnu?.

  • lea99 28.05.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • cole90 27.05.2011.

    ni cura ta nije bila normalna on ima 30 godina svasta pa bila s njim

Komentiraj...
Vidi sve komentare