To je to što me zanima!

Muškarac na Čiovu prijetio da će se raznijeti plinskom bocom

Muškarac je iz kuće izbacio ženu i djecu te se zabarikadirao s plinskom bocom, prijeteći da će sve dići u zrak. Policija ga je oko dva h uvjeravala da ne aktivira bocu
Vidi originalni članak

Z.R. (43) je u četvrtak oko 18 sati došao kući i istjerao svoju ženu, kćer (22) i sina (16) van. Zabarikadirao se s plinskom bocom te je počeo prijetiti da će sve dići u zrak. Uskoro su pred kuću na  Čiovu, u naselju Mastrinka, stigli vatrogasci, Hitna pomoć, specijalci i policija. Malo više od dva sata su muškarca nagovarali da se preda. Na kraju se predao sam i odvezla ga je Hitna pomoć.

Kako neslužbeno doznajemo Z.R. je prijepodne i poslijepodne hodao naseljem i popio je više alkoholnih pića. Prema neslužbenim informacijama, muškarac je nezaposlen i prima braniteljsku mirovinu. 


Idi na 24sata

Komentari 24

  • be yourself 20.04.2012.

    Sad je u 43. godini. Znači da je otišao u penziju sa 20 godina. Ha, ha, smješna država. Ukinite ovim zgubidanima penzije, pomoći će te im na taj način da se integriraju u društvo i počnu nešto raditi u životu. Dosta je bilo lokanja na naš račun.

  • nselimo1 20.04.2012.

    Bravo za njega kad je mislio na ženu i djete, a toliko pregovaranja sa njim???? Trebali su mu dati još jednu plinsku bocu.

  • sjenoviti 20.04.2012.

    Vec uhodani scenario...pijanstvo...nasilje u obitelji.....a onda dramatican zavrsetak....plinska boca i fol suicidne namjere. Svi se skupe, moljakaju ga i on jadan pristane....Sad ce mu smislit neki psihosocijalni tretman i on je za mjesec dana ponovo uz svoju bocu....ponovo maltretira obitelj......nije on bolestan....

Komentiraj...
Vidi sve komentare