To je to što me zanima!

Muškarac nasred trga na Braču mahao oružjem i pucao pa ranio 54-godišnjaka. Našli ga i uhitili

Oštećenom 54-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u splitskoj bolnici, te je utvrđeno da je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu i to u predjelu potkoljenice
Vidi originalni članak

Policijska uprava splitsko-dalmatinska jučer je zaprimila dojavu oštećenog građanina iz mjesta Gornji Humac na otoku Braču.

Naime, njega je vatrenim oružjem ozlijedio muškarac koji je sinoć oko 22 sata na trgu u mjestu pred građanima mahao oružjem i ispalio nekoliko hitaca.

Oštećenom 54-godišnjaku pružena je liječnička pomoć u splitskoj bolnici, te je utvrđeno da je zadobio lakšu tjelesnu ozljedu i to u predjelu potkoljenice. O događaju je obaviješten zamjenik županijskog državnog odvjetnika u Splitu, a na mjestu događaja je obavljen očevid.

Tijekom noći uhićen je muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje, priopćili su iz PU splitsko-dalmatinske.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Oksimoron_1 04.01.2024.

    Kamo to sve ide?! Kakvi to ljudi postajemo? Kao ameri - svatko ima arsenal oružja, pa raspali po svima koji te živciraju, koji kose travu na loš način, koji ne kose travu, koji kuhaju s jakim začinima, koji.....i tako unedogled....Gdje je kraj?

  • urnebes 04.01.2024.

    ranjeni je žrtva jer nije imao iz čega uzvratit vatru, još jedan primjer koliko je pogrešno sve građane ne naoružat da se mogu branit, sudstvo bi bilo rasterećeno jer bi računi bili poravnati na bojištu, a ne višegodišnje natezanje po sudovima koje moramo svi financirat.

  • dav87gr 04.01.2024.

    Sada neka svi svi Dalmatinci skoče na mene, svi ti raznorazni ekscesi posljedica su dobre turističke sezone (neka nitko ne pomisli da je to jal, jer svima to koristi) Love se ima, a dosada vlada.

Komentiraj...
Vidi sve komentare