To je to što me zanima!

Muškarac optužen za brutalno silovanje studentice se objesio

Obrana još nije sigurna da se muškarac ubio. On je jedan od šestero optuženih za brutalno silovanje i ubojstvo studentice u prosincu u glavnom indijskom gradu
Vidi originalni članak

Jedan od osumnjičenih za otmicu, silovanje i ubojstvo studentice u indijskom glavnom gradu pronađen je mrtav u zatvoru, potvrdili su njegovi odvjetnici. Policija tvrdi da se Ram Singh objesio za zatvoru Tihar u Delhiju, iako obrana još nije uvjerena u ove tvrdnje, piše BBC. 

Singh je jedan od petorice muškaraca kojima se sudi za silovanje i ubojstvo, a svi su optužbe zanijekali. Brutalni napad na studenticu u prosincu izazvao je ogorčenost u Indiji i pokrenuo raspravu o postupanju prema ženama. Šestom optuženom sudi se na sudu za mladež. Odvjetnika Rama Singha rekao je za BBC da ga je policija obavijestila o smrti njegovog klijenta. 

Brat ubijene djevojke rekao je da je muškarac ionako znao da ga čeka smrtna kazna pa je radije sam sebi presudio. 

Podsjetimo, studentica i njezin pratitelj napadanuti su u prosincu dok su se autobusom vraćali iz kina. Ženu su napadači brutalno silovali i mučili, a prije nego su ih izbacili na cestu i jedno i drugo su pretukli. Žena je nakon dva tjedna preminula u bolnici od posljedica napada. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Capafiori 11.03.2013.

    Bolje je da se sam objesio, nego da je netko njegovom smrću uprljao ruke. Ni ostale ne čeka ništa drugo osim agonije čekanja, jer znaju da im je presuda smrtna kazna. Izvršili je sami ili će to učiniti netko drugi svejedno je. Zaslužili su.

  • LebronPetrovic 11.03.2013.

    A zakaj (za što) se je objesil ?

  • taraba 11.03.2013.

    Savjest ga sigurno nije mučila!! Onaj koji je u stanju to učiniti nema nikakvih pozitivnih osobina! Kao ni njegovi kompići,koji tvrde da - nisu krivi!! Naravno,u njihovim bijednim i zatucanim mozgovima i nisu...takva i slična zvjerstva prema ženama su gledali čitav život,kako odjednom da pomisle da se to ne smije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare