To je to što me zanima!

Policija ušla u vrtić i oslobodila djecu koju je zatočio mladić

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Francuska: Mladić star 17 godina upao je u ponedjeljak ujutro u vrtić. Prvo je zatočio 20-tak djece, a 14-15 ih je ubrzo pustio. Ostalu djecu oslobodila je policija
Vidi originalni članak

Jedinica specijalne policije upala je u vrtić u francuskom gradu Besançonu i oslobodila djecu koju je zatočio mladić naoružan sabljama. Mladića su uhitili, a djeca su dobro, piše njemački Bild. 

Mlađi muškarac upao je u ponedjeljak u 8.15 sati u vrtić, javlja TF1. Za taoce je uzeo dvadesetero djece. Iako se isprva mislilo kako je za taoce uzeo samo dvoje djece, ispostavilo se kako je riječ o cijeloj grupi. Malo kasnije pustio je 14 ili 15 djece stare između četiri i šest godina. Za to vrijeme policija je evakuirala drugu djecu i opkolila vrtić. Nekoliko je policajaca ušlo u zgradu, a pregovarači su telefonom razgovarali s mladićem. Iza 13 sati nagovorili su ga da se preda te ga je policija svladala i oslobodila ostalu djecu kao i jednog odgojitelja. 

Neki mediji javljaju da otmičar ima 17 godina. SkyNews je pisao da mladić pati od depresije, a BBC da je tražio pištolj kako bi se ubio.

  
Idi na 24sata

Komentari 11

  • bibinjac 13.12.2010.

    ljudi moji bija sam prisutan cilo jutro i imam tu prijatelja koja su im djeca bila unutra i krscana i muslimana nije bit u tome nego evropa to i vas ceka mozda i gore jer tu ima malo manje oruzja nego kod nas

  • ružno pače 13.12.2010.

    sta sad clanak ima veze sa bojom koze ili religijom? ne pocimaj neku "livu" temu. PS: za info, ima i crnaca krscana.

  • KrajinaForce 13.12.2010.

    Ma najbolje okrivimo muslimane,alkaidu i arape a mozda neki cigan a mozda neki crnac jer krscanin je svet

Komentiraj...
Vidi sve komentare