To je to što me zanima!

Muškarac se skoro utopio na Rabu, prevezen u KBC Rijeka

Muškarac je plivao kod broda te je u jednom trenutku utonuo u more. U pomoć su mu priskočili članovi posade "Lahora", a muškarac je prevezen u riječku bolnicu
Vidi originalni članak

Muškarac (53) iz Slovenije u subotu oko 18 sati je plivao oko usidrenog broda te je u jednom trenutku utonuo u more. Odmah je izvučen na obalu, a bio je u besvjesnom stanju. U pomoć su mu priskočili članovi posade "Lahora" te su mu pružili prvu pomoć.

U trenutku nesreće je brod bio kod otoka Grgura, a proslijedili su ga za luku Lopar na otoku Rabu. Ondje je muškarca preuzela ekipa Hitne medicinske pomoći te ga je prevezla u KBC Rijeka. Muškarac je zadržan u bolnici na liječenju.

Planuo brod u luci na Rabu

U luci Barbat na otoku Rabu u subotu oko 16.40 sati planuo je brod, a na teren su odmah izašli pripadnici DVD-a Rab. Požar je do njihovog dolaska već bio lokaliziran te nije bilo potrebe za vatrogasnom intervencijom.

Brod nije bio u moru, već u prikolici, a požar je ugasio sam vlasnik. Utvrđeno je kako je požar izbio nakon zapaljenja benzinskih para pri paljenju motora. Nitko nije ozlijeđen, a brod je pretrpio manju materijalnu štetu.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • liliana 28.05.2014.

    Tako je kad plivaš u hladnom moru.

  • Ja sam taj_1 26.05.2014.

    E ti novinari... Sve pismeniji od pismenijeg! hahaha! :)

  • dadili 26.05.2014.

    kako se netko može utopiti na rabu , valjda u moru kod otoka raba ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare