To je to što me zanima!

Muškarac ubio ženu u Novskoj, oboje su policijski službenici

Novska: Službeni podaci o motivima ubojstva zasad nisu poznati. Prema nepotvrđenim informacijama susjedi su čuli galamu, a nakon što su se čuli pucnjevi, nazvali su policiju
Vidi originalni članak

Muškarac (44) je iz vatrenog oružja usmrtio 42-godišnju suprugu u četvrtak navečer u obiteljskoj kući u Novskoj. Kako doznajemo, oboje su bili policijski službenici, priopćila je Policijska uprava sisačko-moslavačka. Očevid je u tijeku.

Na očevid su izašli i djelatnici županijskog državnog odvjetništva. Službeni podaci o motivima ubojstva zasad nisu bili poznati.

Prema nepotvrđenim informacijama susjedi su čuli galamu, a nakon što su se čuli pucnjevi, nazvali su policiju. 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • kristina33_1 21.07.2017.

    Počinjem vjerovati da ove komentare pišu ljudi koji stvarno nemaju šta raditi u životu, svaka čast iznimkama ima ih. A svi ostali nek si nađu neku zanimaciju, pa u najgorem slučaju lopatu i kopati vrt, jer toliko manjka empatije da ne vjerujem. Nitko ne zna što ga čeka sutra, čemu raspravljati o pretpostavkama kad jedne majke nema, zar je uopće išta drugo bitnije od toga da su djeca ostala bez mame. Mislim stvarno sramite se svi kolektivno, koji se naslađujete neprimjerenim komentarima na ovako jednu nesreću.

  • hrvatska kuna 21.07.2017.

    I u policiji svašta zapošljavaju, nije ni cudo kakvo nam je stanje u državi!!

  • lesijaka 21.07.2017.

    Zna tip da nema suda u Hrvatskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare