To je to što me zanima!

Muškarac umro od predoziranja kokainom u Zadru, prijavili su mladića (29) s kojim je bio

Muškarac koji je umro od konzumiranja kokaina dogovorio se s godinu mlađim muškarcem da se nađu u njegovoj kući u Arbanasima. Ovaj je preminuo, a policija je kazneno prijavila 29-godišnjaka
Vidi originalni članak

Zadarska policija dovršila je kriminalističku istragu nad 29-godišnjakom kojeg sumnjiče za omogućavanje trošenja droga, nakon što je od konzumiranja kokainom preminuo 30-godišnjak.

Kako su izvijestili, sumnja se da je 30-godišnjak u petak oko 11 sati došao u kuću koju koristi mladić u Arbanasima te su prema dogovoru zajedno konzumirali kokain, iako svjesni posljedica koje izaziva. Uslijed toga je 30-godišnjak preminuo.

O svemu je izvješten i nadležni državni odvjetnik. 

Policijski službenici su na mjestu smrti obavili očevid i pronašli oko 1,7 grama droge kokain. Na Odjelu patologije Opće bolnice u Zadru provedena je obdukcija. Na tijelu 30-godišnjaka nisu pronađeni tragovi koji upućuju na nasilnu smrt. Kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, izuzet je biološki materijal za potrebe daljnjih vještačenja.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 29-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Krešo_1_1 17.08.2021.

    Treba takvima podijelit puno droge i pročistit društvo

  • faaf 16.08.2021.

    Ko zali takve koji ne razlikuju sto je moral sto ne nikog ne zanima takvi zasluzio je

  • zamzung 16.08.2021.

    Umro sretan. Bolje nego u bolnici sa 70 prištekan na infuziju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare