To je to što me zanima!

Muškarca (26) koji je ubio svog oca na Črnomercu policija tereti za teško ubojstvo: U zatvoru je

Podsjetimo, 2. ožujka oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija dovršila je kriminalističko istraživanje nakon čega je osumnjičeni 26-godišnjak, uz kaznenu prijavu u zakonskom roku predan pritvorskom nadzorniku.

Podsjetimo, 2. ožujka oko 10.50 sati na Črnomercu u Ulici Vinogradi u stanu u prizemlju kuće, sumnja se da je osumnjičeni 26-godišnjak počinio kazneno djelo „Teško ubojstvo“ iz članka 111. t. 1. Kaznenog zakona na štetu 51-godišnjeg muškog člana obitelji kojemu je nožem zadao više ubodnih rana uslijed kojih je preminuo na mjestu događaja.

HOROR U ZAGREBU Sin je na Črnomercu ubio oca. Susjed: 'Više puta ga je izbo u prsa nožem, ovo je tragedija...'

Osumnjičeni se pješice dao u bijeg, nedaleko mjesta događaja policijski su službenici na ulici prilikom bijega, uhitili ga i stavili pod nadzor policije, izvijestila je PU zagrebačka. Kako je osumnjičeni imao ozlijede na ruci u vidu porezotina, prevezen je u Klinički bolnički centar „Sestre milosrdnice“ gdje mu je sanirana ozljeda.

POLICIJA O UBOJSTVU U ZAGREBU Mladić koji je ubio oca zadržan u ustanovi: 'Kad ga otpuste, podnijet ćemo kaznenu prijavu'

Obzirom na njegovo stanje, upućen je na daljnji pregled gdje je zadržan na liječenju u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Na mjestu događaja policijski službenici ekipe za očevide Policijske uprave zagrebačke su obavili očevid.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tupadjija 06.03.2024.

    stari nije dao za kavu

  • adamic.franka 06.03.2024.

    Bolesno kako netko moze ubiti vlastitog oca. Nadam se da ce pravda biti zadovoljena i da ce odgovarati za svoje zlocine.

  • Raketar 06.03.2024.

    Ma bravo, jel obicno ubojstvo ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare