To je to što me zanima!

Muškarca (53) je udarila struja dok je na polju iskrcavao cijevi

Muškarcu su opečene noge i lijeva strana tijela, a za sada se težina ozljeda još ne zna. Na mjesto nesreće su došli radnici HEP-a, policija i Hitna pomoć
Vidi originalni članak

Muškarac (53) je u petak oko 9.50 sati na svom polju u Ivanovcu pokraj Čakovca istovarivao cijevi za navodnjavanje te ga je udarila struja. Cijevi je na polje dovezao traktorom, a prilikom istovara ga je udarila struja od dalekovoda koji prolazi preko njegove parcele. 

Muškarcu su opečene noge i lijeva strana tijela, a za sada se težina ozljeda još ne zna. Na mjesto nesreće su došli radnici HEP-a, policija i Hitna pomoć. Prevezli su ga u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su mu liječnici pružili pomoć. 

Policija će očevidom utvrditi okolnosti nesreće, a pretpostavlja se kako je jednom cijevi muškarac dotaknuo dalekovod struje.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • schmetterling 10.09.2012.

    tatamlatopet.. ime ti baš sve govori da mlatiš bez veze nitko nije rekao da ako dotakneš žicu nečeš biti spržen to je sano kao dan bar nama pametnima .. račeno je da cijev mora biti jako duga da bi dotakla žicu... a ti vijerojatno živiš u nekom zaselku gdje ni nema dalekovoda pa naznaš kako je to visoko. ponovo u školu.

  • maradonamario 07.09.2012.

    kod mene u mjestu je lik prilikom radova na krovu zgrade koja se ilegalno i bez dozvole gradila ispod dalekovoda od 25 000 V. ubila struja ali bio je metar od žice,tako ga je spržila da su mu gače izgorjele

  • seljanka72 07.09.2012.

    kako god da se desilo žao mi čovjeka

Komentiraj...
Vidi sve komentare