To je to što me zanima!

Muškarca (54) su uhitili jer je pijan vozio - invalidska kolica

Nedugo nakon ponoći u utorak Ronny je u gradu Palm Bayu svojom pijanom vožnjom blokirao nekoliko prometnih traka. Smrdio je po alkoholu i odbio alkotest
Vidi originalni članak

Floridska policija uhitila je 54-godišnjeg Ronnyja Scotta Hicksa jer je pijan vozio po mostu - u motoriziranim invalidskim kolicima. 

Nedugo nakon ponoći u utorak Ronny je u gradu Palm Bayu svojom pijanom vožnjom blokirao nekoliko prometnih traka. Policija kaže da je užasno smrdio po alhoholu te je odbio alkotest kao i medicinsku pomoć zbog neobjašnjene rane na glavi.

Hicks je i prije osuđivan zbog vožnje u pijanom stanju, jednom 1998. i dva puta 2013. godine, no nije poznato je li i tada bio u kolicima ili je vozio neko drugo vozilo.

>>> Uz ove namirnice, zaboravi na prehladu!


Idi na 24sata

Komentari 18

  • pinokioo 18.10.2015.

    ima u Sl Brodu jedan isto tako pijan voziod jedne strane do druge ulice ,najčešće po sredini ,sve sam mu svece poskidao,nije meni štoče ga neko pregaziti ,nego da se to ne desi meni ,pekla bi me savjest ,a on idiot pijan ,hebe se njemu ,treba ga slomit da ni kolica vise nevozi

  • ravager2810 18.10.2015.

    Aj recite zasto ne objavljujete clanak o prosvjedima u Stockholmu u prijestolnici Švedske o tisucama imigranata koji prosvjeduju tako sto su zapalili stotine automobila,znate se raspisati tu kako su izbjeglice jadne,kako bjeze od rata,idu trbuhom za kruhom,slike djece u prvom planu a kada treba pokazati kakvi su kada se udomace nista! Jedini vecernji bio objavio i gledam sada kada ono izbrisan?! Pa dokle tako moji novinari,ove budale sto dolaze nece ni vama pasati kada se nasele pa vas podju proganjati!!! Sve izbjeglice van iz Europe!!!

  • SHALOM 17.10.2015.

    Zabraniti mu voznju u invalidskim kolicima na godinu dana!

Komentiraj...
Vidi sve komentare