To je to što me zanima!

Muškarca kod Klisa ubio zbog svađe oko građevinske skele?

Policija još ispituje okolnosti u kojima je Petar N. (56) u petak uvečer u mjestu Veliki Broćanac nožem usmrtio Iliju B. (51). Petra su pronašli nedaleko kuće
Vidi originalni članak

Policija još uvijek ispituje okolnosti u kojima je Petar N. (56) u petak uvečer u mjestu Veliki Broćanac kod Klisa nožem usmrtio Iliju B. (51). 

Nakon dojave o sukobu policajci su izašli na teren i u dvorištu Petrove kuće pronašli Ilijino tijelo. Na tijelu su bile vidljive dvije ubodne rane u predjelu prsišta. Petra su pronašli nedaleko od kuće, a alkotestom su mu utvrdili dva promila alkohola u krvi. Petra su odveli na otriježnjenje, poslije kojeg su započeli s ispitivanjem. 

Mada motiv ubojstva još nije potvrđen, mještani nagađaju da je u pitanju svađa oko građevinske skele. Naime, Ilija je izvodio građevinske radove u Broćancu, a prije par dana je prijavio krađu dvije metalne skele. Navodno je došao kod Petra da bi utvrdio ima li on ikakve veze s nestankom njegovih skela.

Ubojica je 1992. svjedočio u slučaju Lora i na temelju njegova iskaza pokrenut je postupak protiv 44 civila srpske nacionalnosti.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • azzo 05.05.2012.

    nazalost ima nas svakakvih,a to koje odakle i cija su posla nije bitno zalosno da se sve ubojstvima mora zavrsit,prijatelju teco pokoj ti dusi!

  • bara15 05.05.2012.

    Svasta ima na kugli zemaljskoj...

  • Babalooey 05.05.2012.

    bosanska posla: skela i čakija

Komentiraj...
Vidi sve komentare