To je to što me zanima!

Muškarca ozlijedilo aktiviranje minsko ekplozivnog sredstva

Završen je očevid na mjestu eksplozije u kojoj je u srijedu ujutro teško ozlijeđen N. A. (33) u Gornjem Sjeničaku kraj Karlovca. Policija nastavlja krim istraživanje
Vidi originalni članak

Završen je očevid na mjestu eksplozije u kojoj je u srijedu ujutro teško ozlijeđen N. A. (33) u Gornjem Sjeničaku kraj Karlovca, izvijestila je policija. U nazočnosti vještaka iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“   iz Zagreba očevid su proveli policijski službenici Pu karlovačke u suradnji s policijskim službenicima Uprave kriminalističke policije Ravnateljstva policije. 

- Utvrđeno je da je 33-godišnjak s područja Karlovačke županije ozlijeđen aktiviranjem minsko-eksplozivnog sredstva. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih okolnosti ovog događaja i pronalaska počinitelja - izvijestila je PU karlovačka.

Muškarac ranjen u eksploziji dok je vozio djevojku u školu?

Idi na 24sata

Komentari 3

  • crestor 27.09.2013.

    dali je to na pomolu novi rat između dva romska plemena

  • zeljkopž 25.09.2013.

    Na jednom od najčitanijih portala u Hrvatskoj stoji da je ranjen u srpskom selu. Takodjer piše da tamošnji srbi nisu podnosili što živi kraj njih i da su ga napadali i ranije. Kome smeta ta vjest ne znam. Eto kad sam je jučer prenio s tog portala, srokali me minusima. Vjerojatno neki dušebrižnici koji bi tolko rado pljuvali po hrvatskom. Pošto se radi o srbima e onda šute ko .... i roču minusima.

  • Babaluji x 25.09.2013.

    Netko bacio kao bombu na njega , toga pronaći i bacit ga na koju godinicu u čuzicu . Čovjeku želim brz oporavak !

Komentiraj...
Vidi sve komentare