To je to što me zanima!

Muškarcu našli 27 kila trave i 2 kg heroina u spremniku auta

Policajci su primijetili preinake na vozilu 39-godišnjeg Albanca pa su ga odlučili pretražiti. Zaplijenjena droga bi na tržištu bila vrijedna oko dva milijuna kuna
Vidi originalni članak

Ukupno 27 kilograma marihuane i dva kilograma heroina vrijednih oko 800.000 kuna pronađeno je, a jedna je osoba uhićena tijekom jučerašnje pretrage vozila talijanske registracije na graničnom prijelazu Zaton Doli kod Dubrovnika.

Kako javlja dubrovačko-neretvanska policija, drogu su pronašli carinici i policijski službenici Policijske postaje Ston koji su i priveli 39-godišnjeg Albanca u čijem su prtljažniku auta oko 10.20 sati pronašli drogu. Ona je bila skrivena u spremniku auto-plina na kojem su policajci uočili preinake nakon čega su zatražili nalog za pretragu vozila. U spremniku su potom pronašli drugi umetnuti spremnik auto plina u kojem je bilo skriveno 29 PVC vrećica oblijepljenih selotejp trakom sa ukupno 26,9 kg marihuane i 4 paketa u kojima se nalazilo ukupno 2 kg i 70 g heroina.

Policija procjenjuje da bi zaplijenjena droga u uličnoj preprodaji dosegla iznos od oko 2 milijuna kuna, a nad albanskim državljaninom provodi se kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kung fu panda 10.01.2015.

    ma ponio čovik familiji malo što ste na kraj srca

  • Pero englez 10.01.2015.

    Padne 24 kile !! i dok se carinici vesele u kamionu ili autu ptodje 1000 kg heroina i isto toliko kokaina !

  • bbbdado 09.01.2015.

    To je malko za razonodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare