To je to što me zanima!

'Muslimanke nose burke da se ne moraju šminkati, lakše je'

Kontroverzni Donald Trump ne prestaje šokirati svojim izjavama u predizbornoj kampanji. Ponovno su mu se na meti našli muslimani, odnosno žene s burkama
Vidi originalni članak

Kontroverzni Donald Trump ne prestaje šokirati svojim izjavama u predizbornoj kampanji. Ponovno su mu se na meti našli muslimani, javlja CNN.

Spominjući američke intervencije u Libiji i Iraku Trump je rekao kako su pokušaji izvoza "slobode" u muslimanske zemlje ispali uzaludni. Kao primjer za to naveo je način života muslimanki, odnosno običaj nošenja burki preko lica.

- Vidio sam intervju s nekim ženama. One su rekle da žele nositi to, da ih nose tisućama godina. Pitale su zašto bi im itko rekao da to ne nose. One to žele - rekao je Trump te nastavio:

- Činjenica je da je to lakše. Ne moraš se šminkati. Pogledajte kako je svatko prekrasan. Zar ne bi tako bilo lakše - zapitao je Trump.

Zaključio  je da bi i on sam nosio burku da je žena.

Idi na 24sata

Komentari 56

  • MarioKulaš 27.10.2015.

    ne ide mi u glavu kako ovakvi debili uspiju zaraditi toliku lovu

  • stari mudrac 27.10.2015.

    koji je to vol!

  • shamec 27.10.2015.

    Te burke uopće nisu loše za žene,čak su im i korisne jer mogu švrljati okolo,samo se mijenjaju..muž ni nezna koga je.. pod tim bitno je da umoči..a i ona promjeni malo muža!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare