To je to što me zanima!

Muuuu, spasite me odavde: Uz vozača u nesreći stradala krava

U zagrebačkoj policiji kažu kako su u 9.50 sati dobili dojavu da je na autocesti A3 vozilo zagrebačkih registracija naletjelo na priključno vozilo sisačkih registracija. Ozlijeđeni su vozač i krava koju je vozio u prikolici
Vidi originalni članak

Prolazio sam i ugledao nesreću. Na cesti se prevrnuo auto, a u prevrnutoj prikolici ugledao sam kravu. Izgledala mi je preplašeno, rekao nam je čitatelj.

Nesreću je snimio u petak ujutro na autocesti između izlaza Rugvica i trgovačkog centra Ikea.

Čitatelj dodaje kako je na cesti bilo mnogo ljudi koji su čekali policiju. U zagrebačkoj policiji kažu kako su u 9.50 sati dobili dojavu da je na 47 km autoceste A3 vozilo zagrebačkih registracija naletjelo na priključno vozilo sisačkih registracija. Vozač (43) auta zagrebačkih registracija je ozlijeđen. Životinja koju je vukao u prikolici je isto ozlijeđena. Zbrinule su je nadležne službe.      

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 03.03.2019.

    Toliko ste nesposobni vi novinari da je to strašno Od dvije rečenice kaj ste uspijeli složit možda ste 3 riječi dobro napisali,ništa živo niste napisali kaj se zapravo dogodilo,jadni ste i bijedni U nijednom trenutku nije spomenut vozač koji je prevozio kravu po propisima a bogami ni vozača koji se zabio u njega dok je buljio u mobitel pa je pao u nesvijest,pa neka je možda se nauči pameti gdje stoji mobitel u vožnji Mogli ste doć na mjesto nesreće pa bi znali kaj se dogodilo a ovak su vam članci jadni i mislim da bi ga dijete od 2 godine bolje napisalo,sramite se uopće ovakvih objava,puj

  • tanijago 02.03.2019.

    Ee pa dragi moji citatelji i snimatelji, posto vidim da se svasta pise pa sam jednostavno morala komentirati da svima napokon objasnim situaciju 1.gospodin doticni kao sto vidim slikao sa vozacevog mjesta dakle dok je sudjelovao u prometu a ne razmisljajuci da se bas i ova prometna desila dok je gospodin TIPKAO PO MOBITELU 2.krava je bila u soku?!?!?!?!? Wtf? Kako je bilo vozacu i suvozacu dok su se prevrtali po cesti jer je gosp.naletio na njih sa vise od 100 km/h direkt 3.ozljedena su sva 3 sudionika u prometnoj , 2 iz teretnog i jedan iz osobnog automobila samo sto je gosp koji je prouzrocio nesrecu pao u nesvjest jer je vjerojatno shvatio sta se moglo desit LJUDIMA a ne kravi. Nekazem da je krava nebitna i ona je zivo bice , ali moglo je biti stradalih osoba!! Ovo ne pisem jer sam onuda prolazila pa nagadam kao gosp.koji se potrudio brze bolje poslati vjest ,vec to pisem jer sam clan obitelji.

  • danunedelji 02.03.2019.

    Naslov ocaj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare