To je to što me zanima!

Muž ubio novinarku, našao je sin (11) kad se probudio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Beli Manastir: Zvonko Kovač (51) ubio je nožem u petak navečer suprugu Mirelu Sršić-Kovač (40). U stanu u vrijeme ubojstva spavala njihova djeca
Vidi originalni članak

Zvonko Kovač (51), privatni ugostitelj iz Belog Manastira, ubio je u petak navečer suprugu Mirelu Sršić-Kovač (40) u njihovu stanu u Ulici Alojzija Stepinca u Belome Manastiru. U trenutku brutalnog ubojstva u stanu je bilo i njihovo dvoje malodobne djece, kćer (8) i sin (11), koji su spavali u drugoj sobi. Istražni sudac osječkog Županijskog suda Ante Kvesić rakao je da u svojoj dugogodišnjoj karijeri nikad nije vidio tako brutalno ubojstvo. Kaže da je Mirela ležala pokraj kreveta u spavaćoj sobi i da joj je vrat bio prerezan.
- Nikakvih drugih tragova koji bi upućivali na eventualnu borbu ili opiranje nismo pronašli te pretpostavljamo da ju je muž ubio na spavanju - rekao je sudac Kvesić i dodao da se Zvonko, nakon što je ubio ženu, uputio automobilom prema obližnjem lovačkom domu.
- Njega smo našli u autu prerezanih vena na rukama i izrezanog vrata. Bio je pri svijesti i vozilom Hitne pomoći odvezli smo ga u bolnicu. Nije u životnoj opasnosti - ispričao je istražni sudac.
Rekao je i kako je Mirelino tijelo bilo pothlađeno pa misle da ju je ubio večer prije. Prema pričama najbližih susjeda i njihovih kućnih prijatelja, ubijenu majku prvo je vidio sin nakon što se probudio. Otrčao je do očeva kafića Master u susjedstvu, no tamo ga nije našao. Bezuspješno ga je tražio i kod bake. Potom su uzbunili dječakova strica, koji se zaputio do njihova stana. Odmah su javili policiji i vrlo brzo pronašli Zvonka. Susjedi i Mirelini najbliži prijatelji o njoj imaju samo riječi hvale. Nitko ne može ni pretpostaviti što je dovelo do stravične obiteljske tragedije.
Mirelin muž, prema navodima prijatelja, ponašao se potpuno nekontrolirano posljednja tri dana. Navodno je puno pio i utvarao si da ga netko progoni i snima njegovo kretanje. Nekoliko puta na dan provjeravao je i auto jer je mislio da će mu postaviti bombu.

HRT: ZRAČILA VEDRINOM I OPTIMIZMOM
Sršić Kovač se kao dugogodišnja novinarka HRT-a TV centra Osijek u 18-godišnjem radu istaknula izvještavajući s područja obuhvaćenih mirnom reintegracijom. Od 2000. do 2006. godine bila je glavna urednica HRT-ova centra u Osijeku, a nakon toga radila je za sve emisije Informativnog programa HTV-a. Najviše se posvetila temama iz poljoprivrede za Dnevnik te "Plodove zemlje". Kolege će je pamtiti kao osobu koja je sve svoje radne zadatke izvršavala na visoko profesionalnoj razini te kao kolegicu koja je uvijek zračila vedrinom i optimizmom, piše HRT.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • aura 25.09.2010.

    Pa ovo je prestrašno što se u zadnje vrijeme događa, jadna djeca. Zar je zaista nemoguće prepoznati ovakve psihopate, tko zna da li ju je i inače maltretirao ili mu je samo puklo. U svakom slučaju ako mu se nije živjelo mogao je presuditi sebi, a nju i djecu pustiti na miru. Sućut dječici i obitelji

  • brkang 25.09.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • prepametna 25.09.2010.

    u tom belom manastiru nitko normalan.a evo još jedna ponovljena tragedija.muž zlostavljač, žena nemoćna, djeca jadna.eh živote.

Komentiraj...
Vidi sve komentare