To je to što me zanima!

Muž varao suprugu: Ona mu odrezala penis, i to dva puta

Kina: Nakon što su liječnici Fan Lungu (32) zašili penis, njegova supruga Feng (30) ušuljala se u bolnicu i ponovno ga odsjekla. Čekaju je optužbe za sakaćenje tijela
Vidi originalni članak

Fan Lung (32) vrištao je od boli dok je iz njegove rane nezaustavljivo šikljala krv. Njegova supruga Feng (30) odsjekla mu je penis.

Naime, Fan je koristio njezin mobitel kako bi svojoj ljubavnici (21) poslao lascivni mail. Tu njegovu poruku, uz još nekoliko drugih, pronašla je na mobitelu. Dok je on spavao, uzela je škare i bez da je trepnula odrezala mu je penis.

Ušuljala se u bolnicu, opet ga odsjekla i bacila kroz prozor

U bolnici u kineskoj pokrajini Henan liječnici su mu uspjeli sašiti ud i spasiti ga, no njegova ljutita supruga ušuljala se u bolnicu i ponovno mu odsjekla tek prišiveni organ. Potom ga je bacila kroz prozor.

Osoblju bolnice javili su da goli muškarac tuče ženu. Zatekli su krvavog Fana kako udara ženu. Oboje su ih zadržali na liječenju, a Feng čekaju optužbe za sakaćenje tijela.

Spolovila držao u staklenkama da uči anatomiju

Više odsječenih muških spolovila pronašla je policija i u domu muškarca (52) iz Slavonskog Broda, koji je radio na patologiji. Umrlima je rezao spolovila i držao ih u staklenkama kako bi učio anatomiju.

Idi na 24sata

Komentari 298

  • paklena naranča 22.01.2015.

    cvak,cvak

  • oktopus1 20.01.2015.

    po naslovu ispade da je imao dva penisa

  • Žir3 15.01.2015.

    Daj zamisli hodaš normalno po gradu, mrtav ladan i odjedanput te pogodi penis u glavu jer ga je neka luđakinja bacila s prozora :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare