To je to što me zanima!

Muž veleposlanice razbio auto, šteta 55.000 kuna

Članovi uže obitelji ne bi smjeli koristiti službene automobile veleposlanstva. Marko Korać slupao je Ford Expedition i napravio štetu od 55.000 kn
Vidi originalni članak

Službeni auto hrvatskog veleposlanstva u Kanadi slupao je muž veleposlanice Vesele Mrđen-Korać, Marko Korać. Na Fordu Expeditionu napravio je štetu od čak 55.000 kuna. Članovi uže obitelji ne smiju koristiti službene aute veleposlanstva. U zadnje vrijeme veleposlanstvo u Kanadi troši novac i na zaposlene poznanike. Unatoč tome što veleposlanstvo već ima jednog vozača, Vesela Mrđen-Korać je zaposlila i Ivicu Tomića. Njega veleposlanstvo plaća oko 250.000 kuna na godinu. Navodno je Tomić prijatelj veleposlanice. Predsjednik Mesić nedavno je upozorio na nepotistička i prijateljska zapošljavanja u Sedmoj upravi, odnosno Sigurnosnoj upravi, toga ministarstva. U Ministarstvu vanjskih poslova i europskih integracija provjerit će navode o nepotizmu u hrvatskom veleposlanstvu u Kanadi, piše Slobodna Dlamacija.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • trešnja 10.03.2009.

    Eto gdje odlaze silni novci,a nizašto.Tko to kontrolira i kakvo je opravdanje za sve to?Odmah ju vratiti u Hr i staviti na plasču od max.5000 kuna.Do kada će Hr rasipavati tuđi novac?

  • ICE_MAIDEN 10.03.2009.

    bravo konju ..opet ćemo mi to morati platiti..shame on you...

  • tužni šokac 10.03.2009.

    ništa novo više nas ništa nemože iznenaditi

Komentiraj...
Vidi sve komentare