To je to što me zanima!

Muža 'dijeli' s bivšom ženom: 'Nemam baš ništa protiv toga'

Velika Britanija: Iako su se Adele i David rastali, još dijele račun u banci, najbolji su prijatelji te kumovi djeci. Kada se David drugi put vjenčao, Adele je bila djeveruša
Vidi originalni članak

Iako su se Adele (37) i David (36) rastali, još uvijek dijele zajednički račun u banci, najbolji su prijatelji i kumovi djeci. Kada se David drugi put vjenčao Adele je bila djeveruša, a s Davidovom suprugom Korenom (33) je najbolja prijateljica.

Mislila sam da je to nemoguće i bila sam ljubomorna, no kada sam malo bolje upoznala Adele shvatila sam da mi ona nije nikakva prijetnja, kaže Korena

- U početku sam zaista mislila da je to nemoguće i bila sam ljubomorna, no kada sam malo bolje upoznala Adele shvatila sam da mi ona nije nikakva prijetnja - kaže Korena. 

Adele je imala 18 godina kada je upoznala Davida. On je tada imao 17. Četiri godine kasnije su se oženili. Živjeli su u Doncasteru u Velikoj Britaniji i u početku bili sretni. No, s vremenom su shvatili da su previše različiti. Nakon deset godina odlučili su se razići.

- Oboje smo plakali. David je moj najbolji prijatelj i nisam ga htjela povrijediti - kaže Adele. Iako su se razišli i dalje su se viđali i išli zajedno u kino.

- I kada smo se rastali i dalje smo izlazili zajedno i vodili nogometnu momčad. Bilo mi je teško, no morao sam prihvatiti činjenicu da je među nama gotovo - kaže David. Onda je na poslu upoznao Korenu. Kasnije su dobili dva sina kojima je Adele kuma. Adele je ostala sama, no ima kćer kojoj su kumovi Korena i David, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Matej1987 12.02.2013.

    lud zbunjenog...luda kuca...

  • Lori Loredana 12.02.2013.

    Velike li vijesti. Kao da takovih trokuta nema na stotine tisuća. Što je s bigamijom, kakovo čudo.

  • sulejman_veličanstveni 12.02.2013.

    rekli Fati da je Mujo vara a ona kaže ZNAM I SA KIM SAMO NE ZNAM SA ČIM

Komentiraj...
Vidi sve komentare