To je to što me zanima!

Mužu 'ukrala' 10.000 kuna i pravila se da ništa ne zna

Muškarac (44) je policiji prijavio da mu je netko s računa 'skinuo' novac. Policija je pregledala videokamere i otkrila da je novac podigla supruga
Vidi originalni članak

Muškarac (44) iz Vodica prijavio je policiji kako mu je netko s računa 'skinuo' 10.000 kuna. Policija je pregledala videokamere na bankomatima i otkrila da je novac podigla njegova supruga. Ona je bez znanja muža uzimala njegovu karticu i od 2. listopada do 22. studenog s bankomata različitih banaka u Vodicama i Šibeniku podizala novac. Zajedno s mužem se čudila kamo je novac nestao. Muškarac je posumnjao da je netko pomoću elektronske naprave na bankomatu ukrao zapis njegove kartice i PIN. Žena je zaradila kaznenu prijavu.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • law 28.11.2009.

    pa ovo je za rubriku glup-gluplji=najgluplja!

  • kelly5 27.11.2009.

    ma za šta će joj toliki novci??..da si kupi možda štikle bogte!!

  • -mariela- 27.11.2009.

    Dobar je to muz,koji ima 10.000 kuna na racunu. Samo je pitanje kakva je to ona zena? Glupa ko tocak. Pokrast muza i dozvolit istragu koja ce nju razotkriti!? Doticnoj osim dobrih cizmi,markiranih suncanica,jakne sa potpisom nista drugo nije u glavi. A na to je garantiram i spizdila novac. Da je potrosila za kucu nebi trebala kriti.Luda totalno,nezna ni muzu ukrast a da ne primjeti:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare