To je to što me zanima!

MVPEI savjetuje oprez na putovanju u opasnu Tursku

Ministarstvo vanjskih poslova i EU integracija navodi da preporuka za putovanje u Tursku vrijedi od ponedjeljka 28. srpnja do daljnjeg
Vidi originalni članak

Hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija preporučilo je hrvatskim državljanima oprez prilikom putovanja u dijelove Turske u kojima postoji veća opasnost od terorističkih napada.
"Postoji rizik putovanja zbog opasnosti od terorističkih napada ... I dalje je prisutna opasnost od novih napada ekstremista kao odgovor na intervenciju turske vojske na kurdski teritorij na sjeveru Iraka gdje se nalazi uporište pripadnika Radničke stranke Kurdistana (PKK). Ovo posebno vrijedi za jugoistočni dio Turske", navodi Ministarstvo.
Prema najnovijim podacima, u eksploziji dviju bombi u nedjelju u Istanbulu poginulo je najmanje 17 osoba, a više od 150 je ranjeno. Riječ je o najkrvavijem napadu na civile u Turskoj u posljednjih nekoliko godina, a za napad se sumnjiče kurdski separatisti.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • mayhem26 29.07.2008.

    Tako je nemojte iči među muslimane,oni su rak ovoga svijeta i hitler se debelo zajebao sto nije njih potamanio.....mamu im osmanlijsku......

  • cepuljni 29.07.2008.

    UPOZORENJE ! ukoliko se ipak odlucite za odlazak u tursku ponesite osobno naoruzanje jer su ti muslimani totalno ludi

  • crveno_crni 28.07.2008.

    Drugim riječima \"nemojte trošiti kune tj. eure u turskim odmaralištima,može vas neko upucati,bolje vam je otići na Hvar i čekati ručak sat vremena i platiti ge 100 eura i ostati gladan\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare