To je to što me zanima!

MVPEI: Sporazum o arbitraži na snazi je od ponedjeljka

U četvrtak su Hrvatska i Slovenija razmijenile diplomatske note o okončanju unutarnjih postupaka potrebnih za stupanje na snagu Sporazuma o arbitraži
Vidi originalni članak

U četvrtak su Hrvatska i Slovenija razmijenile diplomatske note o okončanju unutarnjih postupaka potrebnih za stupanje na snagu Sporazuma o arbitraži. Sporazum će tako početi važiti od 29. studenog, priopćili su iz Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija. Svi procesni rokovi navedeni u Sporazumu počet će se primjenjivati od datuma potpisa Ugovora o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji, stoji u priopćenju.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • TITTO 26.11.2010.

    . ..HA.JaCCa(JadranKA KoCCor)ODLEPRŠALLA U NAŠU TURSKU i OMA LAŽ,LLAŽ i SAMO LLLAŽ. ..PRVO LAŽE GLEDE NAŠE BOSNE i HERCEGOVINE TJ.NITI ONA NIJE JUČER ČESTITALA NAŠOJ BOSNI i HERCEGOVINI DAN DRŽAVNOSTI i JEDINSTVENOSTI A ŠTO SE TIČE TURSKOG ULAGANJA U NAŠU NDH-TO SMO TURCIMA ZA TRi MILIONA AMERIČKIH DOLLARA(BBi)VEĆ OBJASNILI. ..STOGA i DALJE IĐE JaCCina PRIČA-TRULLA BABA LLAN DA JaCCi U ŠOPINGU PROĐE DAN A JaCCina OSIGURAVATELJSKA KUĆA JE "DROBAC"D.D.-STOGA GOSPON ERDOGANE PAMET U GLAVU. ..TITTO. ..

  • tana13 26.11.2010.

    Prije 3 godine sreli si se Pahor Kosorica i Mesic za okruglim stolom i pregovarali . Odjednom Pahor ustane dodje do Jadranke i kaze joj:Kladim se stobom u 1000€ da imam 3 jaja , ma daj borise ao svi imas samo 2 i popipa ga među noge , da joj Pahor 1000€ , malo kasnije opet dodje do ne i kaze joj : Kladim se stobom da imam samo jedno jaja ,Jadranka se nasmije i copi ga za jaja evo jos uvijek imas 2 jaja ,, i Boris joj opet isplati 2000€. Pita ga jedan savjetnik zasto tako glupo gubi novac Jadranka se nasmie i kaze za to cu si kupiti novu crvrnu torbu kad idem Obami , Pahor ga povuce na stranu i kaze savjetniku ma nisam nista izgubio : Naime prije toga sam se sa Mesicem okladio za 10 000€ da ce me Jadranka dva puta za stolim uhvatiti za jaja , bilo mi je ljepo i jos sam zaradio 8000€ .

  • Rovad 26.11.2010.

    da,udat ću se za tebe..jadranka pahor

Komentiraj...
Vidi sve komentare