To je to što me zanima!

''Na antiprosvjed su pozvali po naređenju Zorana Milanovića''

Jedan od organizatora braniteljskog prosvjeda Josip Klemm izjavio je kako oni svoj prosvjed ne namjeravaju prekinuti sve dok se ne ispune njihovi poznati zahtjevi
Vidi originalni članak

Hvala Bogu pa se sve lijepo završilo. Nažalost oni koji su prije tri tjedna pozvali na antiprosvjed protiv branitelja, to su učinili po nečijem naređenju, odnosno po naređenju premijera Milanovića, izjavio je za RTL Danas jedan od organizatora braniteljskog prosvjeda Josip Klemm. 

Kazao je kako prosvjednicima branitelji ništa ne bi napravili, iako su ih, kako kaže, ovi cijelo vrijeme vrijeđali. 

- Vikali su cijelo vrijeme da mi nismo pravi branitelji. Ja moram reći javnosti da se ovdje nalaze naši roditelji, majke i očevi, udovice, djeca, veterani i gardisti, a isto tako i invalidi. Ministar Matić dobro zna tko se ovdje nalazi - rekao je Klemm. 

Dodao je kako branitelji neće odustati od prosvjeda dok se njihovi zahtjevi ne ispune. 

- Sigurno ćemo ostati ovdje dok se ne ispune naši zahtjevi, a to su smjena Predraga Matića, Vesne Nađ i Bojana Glavaševića. Isto tako, tražimo da imamo jedan zakon gdje će biti braniteljska prava u jednom zakonu i da on bude ustavni - poručio je. 


Idi na 24sata

Komentari 977

  • AlexandarDrzaic 24.02.2015.

    Klemm,svi znamo da ima firmu,osiguranje,kao sokol maric..Prije 2,3 tj je svoje radnike posalo da cuva Milanovicevu djecu na skijanju u Francuskoj...A sta ovdje sta glumi?Ne zna kud ce s novcima,klošarčina!

  • patagonija1 23.02.2015.

    Izazovete vise nego opravdane antiprosvjede pa sad trazite "nalogodavca" za to..i "branili" bi se kad bi dosli do vas. Jel stvarno mislite, da je Hrvatska zemlja budala?

  • Monarhist 23.02.2015.

    Nisam na žalost stigao na prosvjed protiv šatoraša, nego zašto se bezočno laže da je prosvjed pokrenuo SDP? Prosvjed je protiv HDZa koliko i SDPa ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare