To je to što me zanima!

Na aute i zabavu potrošio novac roditelja za mirovinu

Noel i Margaret Foreman dali su sinu 972.000 kn da ih položi na račun i skupi kamate. Međutim, Neil je novac potrošio na aute, večere i putovanja
Vidi originalni članak

Neil Forman (52) potrošio je skoro milijun kuna koje su mu roditelji dali prije tri godine da ih položi na štednu knjižicu da si osiguraju dostojanstvenu mirovinu. Bivši policajac priuštio si je putovanja, lekcije iz golfa, skupe aute i vina te večere u skupim restoranima. Odlučio se na luksuzni život jer je bio ljut zato što su roditelji dali tisuće funti na privatno školovanje za brata i sestru, dok je on išao u javnu školu. Roditelji Noel (76) i Margaret za sinovu prevaru su doznali prošle godine upitavši ga da im vrati novac. Tužili su ga, a sud mu je naredio da im vrati 769.000 kuna koje je navodno sakrio na off-shore računu. Neil pak tvrdi da je sav novac potrošio i da nema ništa na tom računu. Najavio je žalbu na sudsku odluku.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • triangl 04.01.2010.

    pravi primjer da nas traume iz djetinjstva opterete za život

  • bosnia_80 04.01.2010.

    on je bar potrošio novac svojih roditelja...ne sikiram se ja za njih! već će se oni nekako dogovoriti, svoji su... Mene više muči to što naši političari rade isto što i ovaj matuzalem...a ne samo da mi nisu sinovi, već mi nisu ništa ni u rodu..

  • FIĆEK 04.01.2010.

    Mene bi roditelji nasjeckali na 100 djelova :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare