To je to što me zanima!

Auto u potpunosti izgorio na A3, putnici su lakše ozlijeđeni

Žena je pretjecala kamion i iz za sada nepoznatih razloga ispred kamiona skrenula je udesno. Zabila se u zaštitnu ogradu, a auto je po kojoj klizio te je na kraju probio
Vidi originalni članak

Dvoje ljudi lakše je ozlijeđeno na autocesti A3 u smjeru Bajakova četiri kilometra prije izlaza kod Babine Grede kad se u utorak oko 16 sati zapalio automobil kojim je upravljala državljanka Turske nakon što je probio zaštitnu ogradu po kojoj je najprije klizio. S njom je u autu bio i muškarac, također državljanin Turske.  

Žena je pretjecala kamion i iz za sada nepoznatih razloga ispred kamiona skrenula je udesno. Zabila se u zaštitnu ogradu, a auto je po kojoj klizio te je na kraju probio. Auto se vjerojatno zapalio zbog trenja. 

Nesreću je vidio vozač Hyundaija iz Banje Luke koji se zaustavio i pritekao im u pomoć. Naizgled neozlijeđeni muškarac izašao je iz auta te su njih dvojica zajedno pomogli vozačici, koja je imala ozljedu glave, da izađe. 

Pomagač iz Banje Luke nam je kazao kako u automobilu nije bilo više nikoga. 

Franjo Lepan/24sata

Na mjesto nesreće ubrzo je stigla policija i Hitna pomoć koja je muškarca i ženu iz preventivnih razloga prevezla u Opću bolnicu u Vinkovce.

Na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci iz DVD-a, no auto je u potpunosti izgorio i nisu imali što gasiti. 

Policija još ne može potvrditi o kojoj se marki automobila radi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • kanader 09.06.2015.

    Zašto novinar nije pitao vatrogasce i policiju o kojem se vozilu radi?! Ili je policija pisala NN vozilo.

  • ITALO DISCO 09.06.2015.

    na tabli pise, odmoriste tek za 1000 metara a ona mislila da je odmah, pa naglo skrenula udesno!

  • ITALO DISCO 09.06.2015.

    sta ovaj sto je bio u autu ne moze reci u kojem autu se vozio? ili ovaj pomagac iz banja luke isto ne zna koji auto je bio? danas i zene poznaju 95% auta na cesti a kako nece muski.

Komentiraj...
Vidi sve komentare