To je to što me zanima!

Na autocesti A3 su u samo četiri sata kaznili 50 vozača

Policijski službenici su u ovoj akciji utvrdili i šest prekršaja nepoštivanja prometnog znaka te je izvršeno alkotestiranje 32 vozača kojima nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola
Vidi originalni članak

U samo četiri sata nadzora brzine vožnje na autocesti A3 kutinski policajci prometni policajci ulovili su i sankcionirali čak 50 vozača, izvijestila je policija.

Akcija je provedena u ponedjeljak, 18. studenoga, od 10 do 14 sati.

Od ukupnog broja kažnjenih vozača koji se nisu pridržavali ograničenja brzine, njih 42 su sankcionirani zbog brzine od 10 do 30 kilometara na sat iznad dopuštene, a osam zbog vožnje od 30 do 50 kilometara na sat iznad dopuštene brzine.

Najveća izmjerena brzina tijekom akcije iznosila je 196 km/h, koliko je vozio 40-godišnji hrvatski državljanin.

Policijski službenici su u ovoj akciji utvrdili i šest prekršaja nepoštivanja prometnog znaka te je izvršeno alkotestiranje 32 vozača kojima nije utvrđena nedozvoljena koncentracija alkohola u organizmu.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • andi_1 19.11.2019.

    Tih 130 na autoputevima je totalni idiotizam. Kaznjavajte one sto se vuku po ljevoj preticajnoj traci dok im desna slobodna, isto tako one sto kroz naseljeno voze vise od dozvoljenog . Nije isto prekoraciti za npr. 30 km na autocesti ili u naselju.... Njemacka ima najgusci promet i najoptereceniju autocestu u EU ali, manje nesreca nego mi bez obzira na to sto imaju i neogranicenu brzinu na istim

  • nijetebriga 19.11.2019.

    Tako i treba, samo ih derite moj OK imate.. Punite proracun, kad mogu jurcat mogu i placat kazne... pa nek se jos netko od njih pozali kako mu je lose i tesko prezivljava..Njem.isto tako pune njihov proracun.☺.

  • UNPROFOR 19.11.2019.

    Na AC , se sankcionira brzina od 161 dalje a ne kasirati za svoje plate ! Kako MUP uopće nije sramota nešto ovakvo raditi i još staviti u tisak ! Imate ceste u naseljima , pa tamo sređujte promet i brzine , bome imate šta za raditi !! Vidi ti njih idu na AC zajebavati narod !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare