To je to što me zanima!

Na autocesti Bregana-Lipovac cisterna se prevrnula i zapalila

Osim policije, Hitne pomoći i ophodnje HAC-a na mjesto nesreće izašli su vatrogasci JVP Slavonski Brod s pet vatrogasnih vozila koji su ugasili tegljač
Vidi originalni članak

POGLEDAJTE JAVLJANJE UŽIVO:

Policija je oko 18.24 sati dobila dojavu da je na autocesti A3 Bregan – Lipovac cisterna sletjela s ceste. Radi se o cisterni hrvatskih registarskih pločica. Nakon slijetanja i prevrtanja na bok, zapalio se tegljač, odnosno njegova kabina. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U ovoj nesreći ozlijeđen je vozač kojeg su prevezli u Opću bolnicu Slavonski Brod, neslužbeno doznajemo da nije životno ugrožen. 

Osim policije, Hitne pomoći i ophodnje HAC-a na mjesto nesreće izašli su vatrogasci JVP Slavonski Brod s pet vatrogasnih vozila koji su ugasili tegljač. 
 

 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 09.12.2018.

    Vozač vozila je zaprimljen u HMP S. Brod. I brz oporavak želi DVD Oriovac. Samo jedan dokaz da je vozački kruh sa sedam kora.

  • 09.12.2018.

    E da još jedan komentar. Gospodin Lepan dok traje intervencija na južnom traku autoceste prema S. Brodu hoda po sjevernom traku i snima kolege iz JVP i riskira da ga netko sa vozilom pokupi. Čovječe pamet u glavu da te ne moramo skupljati po autocesti.

  • 09.12.2018.

    Za objavu svima na ovome portalu prvo neka Gospodin Lepan provjeri informacije. JVP Grada Slavonskog Broda nije došla prva nego VP DVD Oriovac i ugasili vozilo, a potom tek dolazi JVP S.B. te JVP N. Gradiška i DVD B. Stupnik. Vatru gasi ,brata spasi

Komentiraj...
Vidi sve komentare