To je to što me zanima!

Na autocesti pronašli torbu sa spremnikom za pušku i bombe

Ophodnja HAK-a je između Zagvozda i Ravče pronašla torbu s više spremnika za automatsku pušku, streljivo te ručne bombe. Ne zna se čija je torba
Vidi originalni članak

Ophodnja HAK-a u petak ujutro oko 8.30 sati je na autocesti između Zagvozda i Ravče pronašla torbu s više spremnika za automatsku pušku, streljivom i ručnim bombama. Policija je zaplijenila torbu te su uništili bombe. Nije poznato čija je torba koju su pronašli.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • tntrider 14.11.2010.

    Ljudi nisu više naivni kao nekad.Imaju braniteljske forume i čitaju komentare.Mnogo je slućajeva u Hrvatskoj kada su nas osudili za dragovoljnu predaju oružja.Zato se i dešavaju takve stvari.Mene su osobno osudili na 7 mj.,kazna nije sprovedena,07.10.bila je zastara,ali još uvijek moram čekati i strijepiti dvije godine dok ne dođe do apsolutne zastare.Nakon što se dragovoljno preda oružje,u nas je obićaj da se još jednom napravi "detaljan pregled"kuće,stana,vikendice,auta,...da slućajno nisi nešto zaboravio.A na nama je da biramo.Hoćemo li dragovoljno predat naoružanje i ići u zatvor-ili ćemo ga samo negdije ostavit.Stvar savjesti !!!

  • TITTO 13.11.2010.

    . ..E TO JE NOVA TORBA ZA VLLadimira ŠekCCa PUNA BADELOVIH&Co.OPRANIH PARA iZZ NAŠEG CRVENOG VUKOVARA. ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare