To je to što me zanima!

Na autocesti se prevrnuo bus pun djece, poginuo dječak (5)

Njemačka: Vozač busa je na autocesti počeo pretjecati kamion, izgubio je kontrolu i vozilo se prevrnulo. U busu je još bilo 59 djece i petero odraslih. Svi su ozlijeđeni
Vidi originalni članak

Autobus pun djece i mladih se prevrnuo u petak na autocesti u Njemačkoj kod Erfurta. Dječak (5) je poginuo. U autobusu je bilo još 59 djece i petero odraslih. Svi su ozlijeđeni. Uglavnom imaju teže ozljede. Poginuli dječak bio je sin učiteljice.

Oko 14.30 sati autobus koji je došao iz Austrije je počeo preticati kamion. Vozač je izgubio kontrolu i autobus se prevrnuo. Djeca u autobusu su iz Annaberg-Buchholza u Saskoj. Sva djeca osim poginulog petogodišnjaka su stara 13 i 14 godina, a vraćala su se kući s puta u Veliku Britaniju. 

Dio autoceste u smjeru Dresdena je satima bio zatvoren, a na terenu je bilo puno spasioca, piše Bild. 

Markus Ulbig, ministar policije savezne pokrajine Saske rekao je da su svi duboko potreseni te se zahvalio spasiocima. 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • dave 31.10.2015.

    ne razumijem zasto u autobusima nije obavezno vezanje sig.pojasa???realno autobusi rijetko kad se prevrnu na krov,vjerojatno zbog tezista i velicine..obicno je to jedan udarac pri kojem svi putnici polete i ozljede se (poginu),sto nije ni cudo je autobusi su prepuni tvrdih i uglatih povrsina..mislim da bi pojasevi znatno sprijecili broj zrtava..a o zracnim jastucima da ne pricam..

  • drplesa 30.10.2015.

    svi komentiraju kako vozači voze ko manijaci , a nitko ne pita kako vlasnici autobusa tjeraju te vozače i kakve vozače zapošljavaju

  • lazarat 30.10.2015.

    boze vijest iz njemacke,dobro da nije iz alzira

Komentiraj...
Vidi sve komentare