To je to što me zanima!

Propucanog muškarca građani našli nasred ceste u Zagrebu

Za sada nisu poznate okolnosti ranjavanja. Muškarac je hitno prevezen u KB Dubrava na operaciju. Policijskim očevidom utvrdit će se okolnosti ranjavanja
Vidi originalni članak

Vidio sam samo da su muškarca odnijeli u vozilo Hitne pomoći i odvezli ga u KB Dubrava na hitnu operaciju, rekao je šokirani vozač tramvaja. On je u srijedu oko 22 sata među prvima stigao na Aveniju Dubrava. Nasred tračnica stajao je crveni automobil s otvorenim vratima i navodno propucanim vozačevim staklom. Prestrašeni građani koji su čuli, kako kažu, pucnjeve, odmah su pozvali policiju koja je u autu pronašla ranjena muškarca.

- Izgledalo je stravično. Puka je sreća što nitko drugi nije stradao, jer je to jedna od najprometnijih ulica. Strašno - zaključila je prolaznica. Policija će očevidom utvrditi sve detalje. 

Idi na 24sata

Komentari 86

  • mlesko62 02.03.2012.

    najprometnija ulica i da nitko ništa nije vidio,ccccc

  • kammy 01.03.2012.

    bolje sa janjevcima,siptarima,hercegovcima...nego sa takozvanom Zlatnom mladezi!!! pa vise narkomana,kriminalaca i kurvi vidim svaki dan na RTL-u i Novoj tv(red carpet,in-magazin....) sta se nebunite protiv toga?!?! pa to vas i vasu djecu vise truje i unistava nego neciji osobni problemi u dubravi!!! Dubrava nije Zagreb,niti je Zagreb Dubrava...nju ili volis ili mrzis...izmedju nema!!! a za vas debile cu spomenut samo neke koji dolaze iz dubrave...Divasice,Prljavo Kazaliste....iiiiiiiii...mogu nabrajat do sutra...od glazbenika,slikara,umjetnika,sportasa....itd.

  • lula74 01.03.2012.

    meni se cini da je njega zena upucala, mafija ne ostavlja oruzje iza sebe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare