To je to što me zanima!

Na Badnjak pucao iz pištolja u podrumu kuće, policija mu našla još tri puške, streljivo i duhan

Oko 14.30 sati u Majurcu, u podrumskoj prostoriji ispalio je jedan hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao, u trenutku kada se u prostoriji nalazio 66-godišnjak
Vidi originalni članak

Kaznenu prijavu "zaradio" je 59-godišnjak sa šireg križevačkog područja koji je u četvrtak ispalio hitac iz pištolja u podrumu gdje je s njim bio 66-godišnjak, a policija mu je pretragom kuče našla i drugo oružje za koje nije imao dozvolu, izvijestila je u petak policija. 

Osumnjičen je da je počinio kaznena djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom i nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

Oko 14.30 sati u Majurcu, u podrumskoj prostoriji ispalio je jedan hitac iz pištolja kojeg je neovlašteno posjedovao, u trenutku kada se u prostoriji nalazio 66-godišnjak, navela je u priopćenju koprivničko-križevačka Policijska uprava.

Dodala je da je pretragom kuće i drugih prostorija osumnjičenog pronađena i oduzeta puška domaće izrade, prerađena zračna puška, zračna puška, 13 patrona, tri komada streljiva i osam kilograma duhana u listovima.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Ekscem 25.12.2020.

    neki su pukli

  • Kradem za bogate 25.12.2020.

    Pa položite za lovca i pucajte u mete legalno do mile volje... Ovom prijava za ugrožavanje a ja sa ekipom odem nedjeljom u prirodu čisto radi pucanja... Divljač nas ne zanima.

  • totalnoodvaljen 25.12.2020.

    dobar vam startni pištolj na slici.. hahahah.

Komentiraj...
Vidi sve komentare