To je to što me zanima!

Na Biokovu se izgubio češki turist: U tijeku potraga GSS-a

Pripadnici GSS-a na Biokovu poviše mjesta Bast traže češkog turista koji je nestao i ne javlja se na mobitel. Poteškoće u potrazi stvara im težak i nepristupačan teren
Vidi originalni članak

Pripadnici GSS-a na Biokovu poviše mjesta Bast traže češkog turista koji je nestao i ne javlja se na mobitel. Poteškoće u potrazi stvara im težak i nepristupačan teren.

U potrazi sudjeluju pripadnici HGSS-a Makarska, Split i dežurni letači spašavatelji te posada i helikopter Hrvatskog ratnog zrakoplovstva. Oko 20 gorskih spašavatelja 'češlja' nepregledan, težak teren. Helikopter također nadlijeće područje i traži turista, ali za sada nema rezultata, izvijestili su iz GSS-a.

Češki turist se u petak uputio na vrh Sveti Ilija na Biokovu i otada mu se gubi svaki trag. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 27.07.2013.

    Previše se ti turisti miču okolo i vrzmaju. Probaj u Austriji skijati ili planinariti izvan obilježenih staza- odmah lupe kaznu. Probaj u tropskim morima roniti bez vodiča ili nedajbože izvaditi i najmanju školjkicu ili ribicu, odmah u zatvor. A mi se trudimo ne smetati turistima sa nekim zabranama, da bi nam opet došli. Bez brige ako ne dođu ovi, doći će neki drugi, Jadran je krcat.

  • 27.07.2013.

    Poteškoće u traženju GSS-u pričinjava težak i nepristupačan teren. Bitno da neodgovornim turistima nije težek i nepristupačan. Da imamo umjesto Biokova MtBlanc nadrapali bi. Onda bi možda i koji zakončić o sigurnosti turista došao pred sabornike.

  • KIKI2907 27.07.2013.

    Sad su dva , jednog našli mrtvog!

Komentiraj...
Vidi sve komentare