To je to što me zanima!

Na cesti u Baškoj na otoku Krku nađen mrtav muškarac, policija privela drugog na ispitivanje

Utvrđuju se činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Tijelo stradalog muškarca bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije, izvijestili su iz PU Primorsko-goranske
Vidi originalni članak

Crne vijesti tijekom današnjeg dana, nažalost, ne prestaju pristizati. Iz PU Primorsko-goranske izvještavaju o mrtvom muškarcu u Baški na otoku Krku. Obzirom da su priveli jednu osobu na ispitivanje, ne zna se radi li se o ubojstvu.

- Danas u poslijepodnevnim satima policija je zaprimila dojavu o mrtvoj muškoj osobi na ulici iznad plaže u Baški na otoku Krku. Na mjestu događaja proveden je očevid kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice u Rijeci. Na kriminalističko istraživanje privedena je jedna osoba te se nastavlja utvrđivanje relevantnih činjenica i okolnosti koje su dovele do ovog događaja - izvijestili su u priopćenju.

Tijelo stradalog muškarca, dodali su, bit će prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku radi obdukcije. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Logika2001 29.08.2021.

    Žao mi čovjeka koji bude išao na sud i gubio svoje vrijeme, nadam se oslobađajučoj presudi. Pun k*rac je bahatih turista po našoj obali, od divlje gradnje do privatizacija plaža... vide da mogu a država ih ne pita ništa niti išta poduzima. Civilizirani švaba nije slikao i prijavio taj udarac retrovizorom, već je glumio balkanca, sad je prošlost. Ali i problem tom Zagrebčaninu, kojem se nadam oslobađajučoj presudi.

  • 29.08.2021.

    Da se desilo u Splitu bilo bi 500+ komentara. Licemjerno društvo.

  • Stipe Mavor 29.08.2021.

    Sve se zbilo u istočnom dijelu Baške zvanom Kricin i to u uskoj dvosmjernoj ulici iznad plaže. Tamo je vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka u jednom trenutku retrovizorom zakačio turista s njemačkog govornog područja. Ovaj se razljutio i neopreznom vozaču otkinuo retrovizor s automobila, nakon čega je Zagrepčanin izašao iz automobila. Nakon kratke svađe, vozač je nokautirao pješaka, koji je na licu mjesta preminuo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare