To je to što me zanima!

Na cesti Žrnovica-Sitno se odronili kamenje i zemlja

Ozlijeđenih, srećom, nije bilo. Pretpostavlja se da je kamena gromada odronila zbog kiša koje su padale posljednjih dana. Cesta je bila zatvorena
Vidi originalni članak

Vozili smo se busom u školu. Odjednom smo naišli na odron zemlje. Vozač nije mogao proći. Zaustavio se i pustio nas je van. Izašli smo i počeli razbijati zemlju komadima drveta i potrganim prometnim znakovima. Micali smo je u stranu pa je autobus na kraju nekako prošao. U školu smo kasnili nekih sat i pol, kaže naš čitatelj N.B. koji je fotografiju snimio u četvrtak.
Na cesti Žrnovica-Sitno kraj Splita oko 5.30 sati pao je veći odron zemlje i kamenja pa su cestom jedno vrijeme mogli voziti samo automobili. Obilazak je za ostala vozila i autobuse bio preko Srinjina. Dok su kamioni utovarivali zemlju cesta je bila zatvorena za sva vozila. Na teren su izašli radnici Županijske uprave za ceste i postavili su privremenu signalizaciju. Pretpostavlja se da je kamena gromada pala zbog obilnih kiša posljednjih dana. Kamenje se odronilo dok nije bilo vozila na cesti, a to je ujedno peti veći odron u blizini Splita u ovoj godini. Ozlijeđenih nije bilo. Kamenje i zemlja su pali s privatnog posjeda, a odron je riješen oko 12 sati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare