To je to što me zanima!

Požar na 9. katu: Pas ostao u stanu, nisu ga uspjeli spasiti...

Vatrogasci su ubrzo stigli i lokalizirali požar, a sada čekaju da se dim raziđe kako bi mogli ući. Prema prvim informacijama za vrijeme požara u stanu nije bilo stanara
Vidi originalni članak

U neboderu u Šibenskoj ulici na splitskom Kmanu, oko 10.40 sati, izbio je požar. Vatra se vrlo brzo razbuktala, a plamen i dim sukljali su kroz balkon prijeteći i drugim stanovimaNa terenu su vatrogasci i policija.

- Požar je buknuo na devetom katu. Na teren je izašlo 18 vatrogasaca s pet vozila, od čega su četiri iz JVP Split te jedan gasiteljski tim iz DVD-a Split. Požar je lokaliziran, a sada ćemo ga još dogasiti. Vatrogasci su ušli unutra. Dok je jedan tim gasio, drugi je pretraživao prostor. Nismo pronašli stanare, ali unutra je ostao pas koji je stradao - kazao nam je Ivan Kovačević, zapovjednik JVP-a Split. 

Kako doznajemo u stanu su  izgorjela kuhinja i dnevni boravak, dok su dvije sobe vatrogasci uspjeli spasiti. Zadimljeno je i ulazno stubište no drugih oštećenja na stubištu i okolnim stanovima nema.

U stanu živi otac s troje odrasle djece koja su u trenutku požara bila na poslu, a otac je bio vani. Na povratku kući vidio je dim, ali do dolaska vatrogasaca plamen se razbuktao.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ciara46 15.05.2015.

    Opet je nastradalo jedno nedužno malo biće.

  • Samir-OS 15.05.2015.

    Onaj prvi je skočio i isto se nije spasio...

  • josefina_1 15.05.2015.

    Stvarno čudni događaji na Balkanu, netko kuha ljuti fiš,podjele inemiri na sve strane i svako malo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare