To je to što me zanima!

Na dječjem odjelu u bolnici u Petrovoj zagađena voda

Pretpostavlja se da su uzrok zagađenja dotrajale cijevi. U bolnici su odbacili mogućnost da je zagađena voda povezana s meningitisom
Vidi originalni članak

Na dječjem odjelu Petrove bolnice u Zagrebu voda iz slavina ima veću konventraciju bakterija od dopuštene, javlja Novu TV. Bolnica je instalirala filtere za vodu, pa se očekuje da će nova analiza dati bolje rezultate. Pretpostavlja se da su uzrok zagađenja dotrajale cijevi. U bolnici su odbacili mogućnost da je zagađenje vode povezano s nedavnim slučajevima meningitisa.
- Ni jedno djete niti trudnica nisu zaraženi - rekla nam je dežurna pedijatrica u Petrovoj. Zagađena voda navodno se nije koristila za piće već za kupanje beba.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Loraine 30.10.2008.

    Nisu pili tu vodu, ali su kupali bebe u njoj???!!!! Pa jesu li normalni? Koža tek rođenih beba ne štiti još u potpunosti, a oni su ih kupali u zagađenoj vodi??!!! Bože mili, i to su zdravstveni radnici!

  • angel7 29.10.2008.

    voda je zagadena vec 2 mjeseca! ja sam u petrovoj bila od 27.08.2008.-03.09.2008. 28.08.2008. sam rodila.no uglavnom to jutro kad sam ja dosla je bio tu noc pozar i od tad iz pipe je izlazila zuta voda,a da ne velim da u to vrijeme nije bilo posjeta nit smo mogle van iz bolnice jer je vladala nekakva viroza. nemrem vjerovat da se dva mjeseca nisu udostojili nesto poduzet. katastrofa!

  • -mariela- 29.10.2008.

    Ne daju nama nasi ministri da se mi sami trujemo-cigaretama...oni to bolje znaju,samo tribas doc u nase bolnice..onda nek nam je Bog na pomoci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare