To je to što me zanima!

Na Etičko povjerenstvo: Htjela je da Vukovarci dođu u Split...

Suzana Kačić Bartulović je krajem rujna, ponukana istupom vukovarske kolegice koja je napisala otvoreno pismo kako učenici Vukovara nigdje ne putuju, odmah reagirala i poručila da ih Split čeka
Vidi originalni članak

Profesorica Ekonomske škole u Splitu, Suzana Kačić Bartulović, istupila je krajem rujna u medije i pokrenula inicijativu da vukovarski školarci dođu u Split. Ravnateljica te obrazovne institucije prijavila ju je Etičkom povjerenstvu 'zbog istupa u medije', a ono je dalo ravnateljici zeleno svjetlo da postupi prema svojim ovlastima, piše Dalmatinski portal. 

Podsjetimo, Kačić Bartulović je krajem rujna, ponukana istupom vukovarske kolegice koja je napisala otvoreno pismo kako učenici Vukovara nigdje ne putuju, odmah reagirala i poručila da ih Split čeka. Pozvala je i župana Blaženka Bobana da organizira autobuse za školarce. To je bio njezin istup u medijima. 

NA POZIV PROFESORICE Župan će financirati autobuse: Đaci iz Vukovara dolaze u Split

Počela su se prikupljati sredstva i organizacija se nastavila sve dok nije uslijedio hladan tuš - prijava Etičkom povjerenstvu. 

Ravnateljica je za Dalmatinski portal negirala prijavu, a profesorica nije ništa htjela komentirati. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • škver 15.11.2018.

    Jadno do bola.

  • mangup@dj 15.11.2018.

    Evo vam poštenja bando crvena, nikad hrvatska neće biti europa dokle god se ne riješi komunista i komunističkog samoupravljanja....

  • NemamNick 15.11.2018.

    Nemaju crveni mira niti daju mira ikome pa ni djeci koja nisu nikom ništa kriva

Komentiraj...
Vidi sve komentare