To je to što me zanima!

Na 'Gardenu' su uhitili dilera: Amfetamini, kokain, MDMA...

U kući u Pirovcu su pronašli i oduzeli ukupno 1327 komada tableta amfetamina, 2,8 grama kokaina, 34,3 grama MDMA i 11,7 grama ketamina
Vidi originalni članak

Početak sezone festivala elektronske glazbe u Tisnom na Murteru za policiju znači početak lova na dlere raznih vrsta sintetičkih droga, kokaina, marihuane i hašiša. Iz PU šibensko-kninske tako javljaju da su dovršili kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom osumnjičenim za omogućavanje trošenja droga i neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Njega su inspektori u subotu oko 2,30 sati u autokampu u Tisnom  uočili dok je 26-godišnjaku davao drogu. Policajci su od Županijskog suda u Šibeniku zatražili nalog za pretres automobila i obiteljske kuće dilera.

U kući u Pirovcu su pronašli i oduzeli ukupno 1327 komada tableta amfetamina, 2,8 grama kokaina, 34,3 grama MDMA i 11,7 grama ketamina. Policija smatra da je svu ovu drogu namjeravao prodavati konzumentima na ovom području. Po dovršenom kriminalističkom istraživanju diler je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jozabroz 04.07.2016.

    pa sad,neznam,jesu li prvi na redu "domaci poduzetnici" ili mozda i "gostujuci"..jer npr ko je kad cuo da su evo npr na pagu capili nekog bahatog slovenca sa takvim materjalom,,??

  • vucko0309 04.07.2016.

    Zastooooo????? Pa i to je dio turisticke ponude....

Komentiraj...
Vidi sve komentare