To je to što me zanima!

Na generalnoj probi novog predsjednika glumila žena

Ivu Josipovića je na generalnoj probi inauguracije glumila Mirjana Matić, a njegovu suprugu Tatjanu, producentica i Svilanova supruga Silva Mustapić
Vidi originalni članak

Na generalnoj probi inauguracije sudjelovali su suci ustavnoga suda i njegova predsjednica Jasna Omejec te pripadnici oružanih snaga. Na probu je došao i glumac Tarik Filipović koji će na svečanosti u četvrtak posuditi svoj glas za proglašenje predsjednika. Medijske kuće također su se u srijedu pripremale za priredbu. Nekoliko reportažnih kola dovršavalo je tehničke pojedinosti pred veliki prijenos. Ivo Josipović nije sudjelovao na probi, no prošetao je Markovim trgom da 'izvidi situaciju'. Njega je na probi glumila Mirjana Matić, a njegovu suprugu Tatjanu, producentica Silva Mustapić.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Dannyboy 17.02.2010.

    ...pa kad je i sam \"tetkica\"...

  • dsulic1 17.02.2010.

    Netreba toga cirkusa, Ja sam branio ovu državu niko mi nije rekao Hvala za nagradu sam dobio kad sam se vratio s boišnice na posao , lošije radno mjesto a mogao sam i otkaz jer se nisam javio nakon 5 dana gdje sam poslodavac nije znao. Sva prava koja smo imali su nam oduzeta... Gadi mi se sve ovo.

  • šetač 17.02.2010.

    jako mi je žao što ne mogu biti tamo jer sigurno če biti vatreno i žestoko u 3pm!

Komentiraj...
Vidi sve komentare