To je to što me zanima!

Na glavnom trgu su objesili ubojicu predsjednikovog brata

Afganistan: Unatoč brojnim zaštitarima, uplakani i rastreseni predsjednik Hamid Karzai ušao je u grob sa svojim bratom te su ga okupljeni morali vaditi iz rake
Vidi originalni članak

U Afganistanu su u srijedu na glavnom trgu u Kandaharu objesili ubojicu polubrata tamošnjeg predsjednika Hamida Karzaija, javlja Daily Mail. Tijelo ubojice Ahmeda Wali Karzaija visilo je sa zgrade 20-ak minuta. Navodno je ubojica Sardar Mohammad radio sedam godina kao šef osiguranja obitelji svoje žrtve, bili su iz istog plemena i grada. Na sprovodu polubrata, predsjedniku su se pridružile tisuće ljudi. Dok su lijes spuštali u grob, nad grobljem su kružili helikopteri sa osiguranjem. Unatoč brojnim zaštitarima, uplakani i rastreseni predsjednik ušao je u grob sa svojim bratom te su ga okupljeni morali vaditi. Nedugo nakon sprovoda održao je konferenciju za novinare.

- Moja poruka za njih (Talibane) je da moji sunarodnjaci, moja braća, moraju prestati ubijati vlastiti narod. Lako je ubijati i svatko to može učiniti, no pravi je čovjek onaj koji može spasiti ljudske živote - rekao je predsjednik. Talibani su preuzeli odgovornost za ubojstvo nazvavši Karzaija marionetom zapada, Britanaca, Amerikanaca i Kanađana. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • user_77359 15.07.2011.

    Nemamo mi dovoljno trgova da povješamo svu bagru koja na nešto drugačiji način radi isto što i ubojice...

  • febox 14.07.2011.

    treba kupit jedno odnjh jedno dva tri suca

  • Brufen 14.07.2011.

    Kad bi i mi imali takve zakone, nebi se događalo ovo što se sad događa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare