To je to što me zanima!

Na gradilištu se odronila zemlja i prevrnula dizalicu

Vozač (56) dizalice htio je prići rupi s temeljima za bazen. Odjednom se zemlja odronila, a dizalica se prevrnula na bok i završila u jarku
Vidi originalni članak

Čuo se prasak i lom. Dotrčao sam do gradilišta i vidio dizalicu koja je prevrnuta na bok još radila. Stvorio oblak prašine. Ubrzo su došli vtarogasci i skupili gorivo koje je istjecalo. Dvojica radnika izašli su sami iz dizalice, ispričao je očevidac Mario, koji je fotografirao prevrnutu dizalicu.
Vozač (56) kamiona dizalice dovezao je stroj u ponedjeljak oko 19 sati kraj riječkog stadiona Kantrida gdje se grade novi bazeni. Htio je prići rupi s temeljima za novi bazen. No kako je put bio preuzak, previše se približio i odjednom se odronila zemlja. Dizalica se prevrnula na bok i pala u jarak. Vozač kamiona prošao je bez ozljeda, a suvozač (60) je teže ozlijeđen.
- Dizalica je još tamo, a čuo sam da je suvozač iz kamiona dizalice iščašio rame. Danas bi trebale na gradilište stići dvije dizalice kako bi podigle onu prevrnutu - rekao je očevidac.
Na teren su izašli i djelatnici dezinfekcije da osiguraju teren od mogućeg istjecanja goriva jer se gradilište nalazi 50 metara od mora. U PU primorsko-goranskoj nisu nam mogli potvrditi je li došlo do istjecanja ulja ili goriva.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare