To je to što me zanima!

Na gradilištu u Puli u plastičnoj vrećici ostavljene ručne bombe

Pulska je policija jučer ujutro zaprimila dojavu radnika s gradilišta u Dobrichevoj ulici u Puli da je ispred ulaza na gradilište pronašao plastičnu vrećicu u kojoj su se nalazile tri ručne bombe M50, P3 i M75
Vidi originalni članak

Na mjesto događaja odmah su izašli policijski službenici Protueksplozijskog odjela koji su iste preuzeli, te na siguran način zbrinuli.

Nepotrebno je i spominjati, da obzirom da se gradilište nalazi u samome centru grada, a u blizini se nalazi i škola, ovakvo ponašanje pojedinaca koji je iste mogao bez sankcija predati policiji, za svaku je osudu. Bombe je umjesto savjesna radnika moglo pronaći dijete, i eto tragedije u tren oka. 

ČEKA GA KAZNENA PRIJAVA Uhitili trogirskog dilera: Našli pola kile trave i ručnu bombu

Stoga policija ponovno upozorava građane da budu oprezni, te da ukoliko pronađu predmete koji nalikuju na eksplozivna sredstva, da ih sami ne uklanjaju, već da o tome odmah obavijeste policiju na broj 192.

OPET EKSPLOZIV U AUTU Na motoru vozila vinkovačke tvrtke pronašli ručnu bombu
 Podsjećamo i da još uvijek traje akcija ''Manje oružja – manje tragedija'', a koju Ministarstvo unutarnjih poslova provodi u suradnji s programom Ujedinjenih naroda za razvoj, a putem koje građani i dalje mogu bez sankcija predati zabranjeno oružje ili oružje koje posjeduju bez dozvole. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • japanokinezjapano 05.11.2020.

    Ako su to te sa slike onda je to ista serija. Neko jako jako jako pametan ili radikalist. Ako ga nađu, a moguće je, ima valjda neka kamera koja snima, osuditi ga na 15 godina strogog zatvora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare